«Λαμία: Η ζούγκλα δίπλα στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου καθαρίστηκε… μετά από 25 χρόνια!
Συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου ξεκίνησαν από νωρίς τον καθαρισμό στον χώρο δίπλα στη γέφυρα, που είχε να δει τέτοια… δράση εδώ και τέσσερις δεκαετίες – οι κάτοικοι κοιτούν γύρω τους σα να έχουν πάει σε άλλο πλανήτη.
Τελικό σχόλιο των κατοίκων: «Επιτέλους μπορούμε να δούμε το έδαφος χωρίς να χρειάζεται GPS!
Το πρωί της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, επισκέφθηκε τον χώρο των εργασιών, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης – Τμήματος Κίνησης, Γιώργο Ζήσιμο.
Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε ότι οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ παρόμοιες ενέργειες έχουν ήδη ξεκινήσει και σε άλλες περιοχές του Δήμου που χρειάζονται ανάλογη συντήρηση.
Τα μέλη της δημοτικής αρχής τόνισαν ότι η διασφάλιση ενός καθαρού και λειτουργικού περιβάλλοντος για τους πολίτες αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα της διοίκησης.
Ένα σημείο που για δεκαετίες είχε αφεθεί στην εγκατάλειψη και αποτελούσε πρόβλημα για τους περίοικους, επαναφέρει πλέον τη λειτουργικότητά του.»
