Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια και στη Φθιώτιδα – «Στροφή» από το Σάββατο​
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Τοπικές Ειδήσεις > Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια και στη Φθιώτιδα – «Στροφή» από το Σάββατο​
Τοπικές Ειδήσεις

Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια και στη Φθιώτιδα – «Στροφή» από το Σάββατο​

22 Αυγούστου 2025
Updated 2025/08/22 at 7:02 ΠΜ
Share
SHARE

Για ένα ακόμη 24ωρο η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένα επίπεδα υγρασίας, εν μέσω του καύσωνα εξπρές που κορυφώνεται.

-Advertisment-
Contents
Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή (22/08)Πρόγνωση για Σάββατο (23/08)Πρόγνωση για την Κυριακή (24/08)Πρόγνωση για την Δευτέρα (25/08)Πρόγνωση για την Τρίτη (26/08)

Σήμερα, Παρασκευή (22.08.2025), οι αυξημένες θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσεουν έως και τους 40 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ τοπικά ίσως αγγίξει και τους 42°C, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Φθιώτιδα, η Βοιωτία, η Αττική, η Αργολίδα, η Αρκαδία και η Λακωνία. Από το Σάββατο ωστόσο, αναμένεται να κατευναστεί το τελευταίο κύμα καύσωνα για το φετινό καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, οι καιρικές συνθήκες διαφοροποιούνται σε ορισμένες περιοχές. Έντονα φαινόμενα προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, κυρίως γύρω από την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια νησιά, καθώς και στις παραλιακές ζώνες της Ηπείρου, όπου αναμένονται καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος αναφέρει την παρουσία ενός βαρομετρικού χαμηλού στη βόρεια Αδριατική, το οποίο, συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται έως την Τυνησία, κινείται βορειοανατολικά.

Το σύστημα αυτό αναμένεται να προκαλέσει τοπικές βροχές και καταιγίδες σε περιοχές της δυτικής και βορειοδυτικής Ελλάδας, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντροδυτική Μακεδονία. Ιδιαίτερα στο βόρειο Ιόνιο και τις ακτές της Ηπείρου, τα φαινόμενα θα έχουν ένταση.

-Advertisment-

Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή (22/08)

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες μέχρι το μεσημέρι, στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας – Διαποντίων νήσων -Παξών) και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου. Κατά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τις βραδινές ώρες στα δυτικά κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά όπου θα φθάσει τους 37 με 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα φθάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο (23/08)

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τις πρωινές ώρες στα δυτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα φθάσει τους 35 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα δεν θα ξεπεράσει 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή (24/08)

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πρόγνωση για την Δευτέρα (25/08)

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν στα ορεινά της δυτικής και της βόρειας χώρας να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πρόγνωση για την Τρίτη (26/08)

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες,

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

To άρθρο Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια σε Αττική, Βοιωτία, Λακωνία – «Στροφή» από το Σάββατο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

​

Το άρθρο Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια και στη Φθιώτιδα – «Στροφή» από το Σάββατο​ δημοσιεύθηκε στο LAMIAthema.gr

​

Read More

melodia 22 Αυγούστου 2025
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ
Ad imageAd image
GROUP CENTER HELLAS
Ad imageAd image
- Advertisement -
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ GROUP
Ad imageAd image
Ad imageAd image

You Might Also Like

Τοπικές Ειδήσεις

Φωτιά στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας: Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα​

23 Αυγούστου 2025
Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Απόψε η Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας μας χαρίζει μία μικρή ανάσα δροσιάς στην πλ. Ελευθερίας

22 Αυγούστου 2025
Τοπικές Ειδήσεις

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «80 χρόνια μετά η κεντρική πλατεία Στυλίδας άλλαξε και το χαρήκαμε όλοι μαζί με μια εξαιρετική συναυλία»

22 Αυγούστου 2025
Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ε65 (Ανθήλη)

22 Αυγούστου 2025

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?