Η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Οι Δύο Κόσμοι», που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Τιθορέας (είσοδος ελεύθερη).
-Advertisment-
Η παράσταση υλοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), που διοργανώνεται από την Περιφέρεια για 4η συνεχή χρονιά, είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους και αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, πάνω στα θέματα της Αναπηρίας, με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο. Μετά το πέρας της θα ακολουθήσουν μουσικοκινητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Μέριανου & Νικόλας Γαλανός
Συμμετοχή της Θεατρικής ομάδας «Συναυλαία» του ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος & της ΜΚΟ «Αποστολή».
Το άρθρο «Οι Δύο Κόσμοι» στην Κάτω Τιθορέα δημοσιεύθηκε στο LAMIAthema.gr
-Advertisment-