Σήμερα Τρίτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι πιο συχνά και κατά τόπους ισχυρά στα Δυτικά, τα Νότια, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις 7 έως 9 μποφόρ, ενώ στα Δυτικά και Νότια ενδέχεται τοπικά να φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το μεσημέρι, αγγίζοντας στα Δυτικά και Βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς.
Τετάρτη
Στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες όμως γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί έως βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, με τάση γρήγορης εξασθένησης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.
Πέμπτη
Ο καιρός βελτιώνεται περαιτέρω, με περιορισμένες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Από το απόγευμα, ωστόσο, στα Βορειοδυτικά αναμένονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Παρασκευή
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

