Ο Δήμος Λαμιέων και ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ροδίτσας «Ο Άγιος Αθανάσιος», στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 45 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, διοργανώνουν διήμερες επετειακές εκδηλώσεις, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025, που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ροδίτσας.
Ένα «πλούσιο» διήμερο για τα 45 χρόνια προσφοράς του Συλλόγου στην παράδοση και τον πολιτισμό, με γιορτή χορού και παραδοσιακό γλέντι.
-Advertisment-
Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
Παρασκευή 4 Ιουλίου – 26η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού, στις 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ροδίτσας. Τα χορευτικά θα συνοδεύσουν με τη φιλική συμμετοχή τους οι μουσικοί:
·Κλαρίνο: Δήμος Στεργιάννης
·Βιολί: Σάκης Καρακώστας
-Advertisment-
·Τραγούδι: Μαρίνα Χαντζή
·Λαούτο: Νίκος Χονδραλής
·Κρουστά: Γιώργος Τεμπέλης
Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Σάββατο 5 Ιουλίου – Παραδοσιακό Γλέντι με τους «ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ», στις 21:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ροδίτσας (προαύλιος χώρος).
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Το άρθρο Λαμία: Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ροδίτσα δημοσιεύθηκε στο LAMIAthema.gr