Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 27 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2025.
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Σημαντικές > Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 27 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2025.
ΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 27 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2025.

27 Οκτωβρίου 2025
Updated 2025/10/27 at 1:41 ΠΜ
Share
SHARE

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025
08:30 π.μ.: Σύντομη επίσκεψη στην σχολική εορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο 3ο Γενικό Λύκειο Λαμίας «Μουστάκειο» καθώς και στην τελετή απονομής των Μουστάκειων Βραβείων στους Αριστούχους Μαθητές, κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.
09:30 π.μ.: Χαιρετισμός στην σχολική εορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων Αγαθωνίτης».
10:15 π.μ.: Σύντομη επίσκεψη στην σχολική εορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο 2ο Γυμνάσιο Λαμίας κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.
11:00 π.μ.: Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
18:00 μ.μ.: Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Σκέπης στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
Αγιασμός για την έναρξη των Ενοριακών Συνάξεων – Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής.
(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025
07:00 π.μ.: Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Σκέπης στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
(τηλεοπτική – ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)
10:00 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας και εν συνεχεία Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή στην Πλατεία Πάρκου.
12.00 μ.μ.: Παρέλαση Πολιτικών και Στρατιωτικών Τμημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας.

-Advertisment-
Ad image

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025
07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ιερό Επισκοπείο («Δεσποτικό», Σκληβανιώτου 5) στην Λαμία.
(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση).
18:00 μ.μ.: Τελετή αποκαλυπτηρίων της νέας βιοκλιματικής όψης του κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατόπιν προσκλήσεως του Εξοχωτάτου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Δένδια.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025
07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Νέα Άμπλιανη (Αγράφων & Μεγάλου Αλεξάνδρου) στην Λαμία.
(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση).
12:00 μ.μ.: Τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητριών και φοιτητών του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.
17:30 μ.μ.: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Αντινίτσης από την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης στην βόρειο είσοδο της πόλεως της Λαμίας (στον κυκλικό κόμβο της οδ. Λαρίσης).Εν συνεχεία Δοξολογία επί τη ελεύσει της Ιεράς Εικόνος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λαμίας.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2025
17:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός εορτής Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ του εκ Κυπαρισσίου Ταλαντίου στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Αταλάντης.

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025
07:00 π.μ.: Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εορτής Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ του εκ Κυπαρισσίου Ταλαντίου στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Αταλάντης.

11:00 π.μ.: Ιερό Αρχιερατικό Προσκύνημα και Ικετήριος Δέησις στον Ιερό Ναό Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία του Γέροντος στην γενέτειρά του, στο Κυπαρίσσι Αταλάντης
18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.: Μυστήρια Γάμων σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδος κατόπιν προσκλήσεων προς τον Σεβασμιώτατο.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025
07:00 π.μ.: Πανηγυρικός Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Δέηση υπέρ των Πολυτέκνων Οικογενειών, Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Αντινίτσης και Αρχιερατικός Αγιασμός των Εγκαινίων της εξωτερικής ανατολικής πλευράς του Ναού και όλων των έργων ανακαινίσεως του κτιριακού συγκροτήματος του Ναού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λαμίας.
Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών θα ευλογήσει και την έναρξη των ποιμαντικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου για τη νέα Κατηχητική χρονιά 2025 – 2026.
(τηλεοπτική – ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)
18:30 μ.μ.: Αγιασμός και εορτή ενάρξεως των ιεραποστολικών δραστηριοτήτων της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας και εναρκτήρια ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών με θέμα: «Τόπος και τρόπος…».

Εκ του Ιδιαιτέρου Γραφείου

TAGGED: Εκκλησία της Ελλάδος, εκκλησιαστικά νέα, Ιερά Μητρόπολη, Μητρόπολη Φθιώτιδος, Νοέμβριος 2025, Οκτώβριος 2025, ποιμαντικό έργο, πρόγραμμα Μητροπολίτου, Συμεών Φθιώτιδος, ΦΘΙΩΤΙΔΑ
melodia88 27 Οκτωβρίου 2025
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ
Ad imageAd image
GROUP CENTER HELLAS
Ad imageAd image
- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις (14.11-5.12.2025) για το voucher έως 800€ από την ΕΕΤΑΑ. Αφορά οικογένειες με παιδιά έως 6 ετών που χρειάζονται πρώιμη παρέμβαση.
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Άνοιγμα Αιτήσεων για Voucher «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση» (Έως 800€)

14 Νοεμβρίου 2025
UncategorizedΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Παζάρι δίσκων βινυλίου από το Oz Cafe Bar and Music Project

13 Νοεμβρίου 2025
Φοιτητικές Μετεγγραφές: Οι 4 βασικές κατηγορίες για κατ' εξαίρεση έγκριση
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Αίτηση για Κατ’ Εξαίρεση Μετεγγραφή: Ποιοι Φοιτητές Κάνουν Αίτηση και Πού

13 Νοεμβρίου 2025
Η διαδικασία έκδοσης της νέας ταυτότητας, από το ραντεβού και τα παράβολα (4485, 2043) μέχρι την ενημέρωση Τραπεζών και Εργοδότη.
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Νέα Ταυτότητα: Διαδικασία Έκδοσης και Όλες οι Απαραίτητες Ενημερώσεις

13 Νοεμβρίου 2025

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?