• ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη/Τεχνολογία
Reading: Βραδιά Αγίου Βαλεντίνου με Nuevo Tango στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
Share
Melodia 88FMMelodia 88FM
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη/Τεχνολογία
Follow US
Melodia 88FM > Ελλάδα Ειδήσεις > Βραδιά Αγίου Βαλεντίνου με Nuevo Tango στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Βραδιά Αγίου Βαλεντίνου με Nuevo Tango στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

9 Φεβρουαρίου 2026
Updated 2026/02/09 at 11:33 ΠΜ
Share
Ρομαντική μουσική συνάντηση στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ήχους Nuevo Tango στη Λαμία
SHARE

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα του Έρωτα, τον Άγιο Βαλεντίνο, και στους παθιασμένους ήχους της Νότιας Αμερικής θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 19:00, στην αίθουσα Γ. Πλατή του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας. Το κοινό θα απολαύσει μελωδίες “Nuevo Tango”, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα και ένταση.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς είναι δύο καταξιωμένοι μουσικοί με μακρά και δημιουργική συνεργασία: ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και διακεκριμένος σαξοφωνίστας Θάνος Φυσέκης και ο πιανίστας Παναγιώτης Γιαννακάκης. Οι δύο καλλιτέχνες συναντώνται ξανά επί σκηνής, παρουσιάζοντας ένα ρεπερτόριο που παντρεύει το τανγκό με τη σύγχρονη μουσική έκφραση, αποτέλεσμα πολυετούς ενασχόλησής τους με το συνδυασμό σαξοφώνου και πιάνου.

-Advertisment-

Ο Θάνος Φυσέκης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σαξοφωνίστες της γενιάς του. Είναι ειδικευόμενος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Τμήμα Επιστήμης και Τέχνης στο σαξόφωνο (τάξη Αθ. Ζέρβα), έχει συμμετάσχει σε κριτικές επιτροπές διαγωνισμών, ενώ είναι επίτιμο μέλος του “European Centre for Saxophone Studies” της Γαλλίας, ως εξέχουσα προσωπικότητα του σαξοφώνου στην Ελλάδα. Παράλληλα, υπήρξε συνεργάτης του Jean-Marie Londeix, προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σαξοφώνου, εμπνευστής του International Saxophone Festival, καθώς και ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών Μουσικών Σαξοφώνου Ελλάδος.

Ο διακεκριμένος πιανίστας Παναγιώτης Γιαννακάκης πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών με τη Μαρία Ρώτα και συνέχισε στο Trinity College of Music στο Λονδίνο, καθώς και στο Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, μαθητεύοντας δίπλα στους Alexei Nasedkin και Vladimir Ovchinikov.

Έχει εμφανιστεί σε σόλο ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί ως σολίστ με σημαντικές συμφωνικές ορχήστρες της Ρωσίας και της Βουλγαρίας. Διαθέτοντας ευρύ ρεπερτόριο από την κλασική έως τη σύγχρονη μουσική, έχει παρουσιάσει έργα σε πρώτη εκτέλεση και έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις για ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και διεθνώς.

Μέσα από τις χαρακτηριστικές μελωδίες του “Nuevo Tango”, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα νοερό ταξίδι στη Νότια Αμερική, απολαμβάνοντας μια υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική συνάντηση γεμάτη ρυθμό, πάθος και έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δημοτικό Ωδείο Λαμίας: Ένα μουσικό ταξίδι στη Νότια Αμερική με “Nuevo Tango” - MAG24

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

  • Προφίλ
  • Παραγωγοί
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
TAGGED: Nuevo Tango, Άγιος Βαλεντίνος, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, Θάνος Φυσέκης, μουσική βραδιά, μουσική εκδήλωση, Παναγιώτης Γιαννακάκης, πολιτιστικές εκδηλώσεις Λαμία, ρομαντική συναυλία, ρυθμοί Νότιας Αμερικής, σαξόφωνο και πιάνο, σύγχρονη μουσική, συναυλία Λαμία, συναυλίες Φεβρουαρίου, τανγκό
melodia88 9 Φεβρουαρίου 2026
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad imageAd image
Ad imageAd image
Ad imageAd image
- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στον ΑΘΕ για εργασίες στη σήραγγα Σ2
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές αλλαγές στον ΑΘΕ από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

14 Σεπτεμβρίου 2026
Lamia night run 2026
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Η Λαμία υποδέχεται το 5ο STEREA RUN – Lamia night run το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου 2026
Open Day στο Δημοτικό Ωδείο – Γνωρίστε τον κόσμο της μουσικής
ΕΥ ΖΗΝΣυνεντεύξειςΤοπικές Ειδήσεις

Δημοτικό Ωδείο Λαμίας: Open Day γνωριμίας με τον κόσμο της μουσικής

14 Σεπτεμβρίου 2026
Μια βραδιά γεμάτη γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου
ΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

3ο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ στον Δομοκό: Γεύσεις, μουσική και πολιτισμοί του κόσμου

14 Σεπτεμβρίου 2026

©2026 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?