Ο ΔΕΗ Tour of Hellas επιστρέφει δυναμικά το 2026 και ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά σε μια μεγάλη γιορτή του ποδηλατικού αθλητισμού στις 8 Μαΐου 2026. Πρόκειται για τον σημαντικότερο διεθνή ποδηλατικό γύρο που πραγματοποιείται στη χώρα μας, μια διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας που εντάσσεται στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και προσελκύει επαγγελματικές ομάδες και κορυφαίους αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου.
Η συμμετοχή του Δήμου Λαμιέων στη φετινή διοργάνωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προβολής της πόλης, αναδεικνύοντας τον τόπο μας ως έναν σύγχρονο και εξωστρεφή προορισμό, ικανό να φιλοξενεί μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.
Ο Δήμος Λαμιέων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες – νέους, επαγγελματίες, φοιτητές, μέλη συλλόγων και ενεργούς δημότες – να συμμετάσχουν ως εθελοντές και να γίνουν οι «οικοδεσπότες» μιας διοργάνωσης που προβάλλει τον τόπο μας και ενισχύει την εξωστρέφεια της τοπικής κοινωνίας.
Σε όσους συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού θα προσφερθεί ανταποδοτικά ένα πλήρες πακέτο εθελοντή, το οποίο περιλαμβάνει:
- σακίδιο εθελοντή
• μπλουζάκι (T-shirt)
• καπέλο εθελοντή
• διαπίστευση (lanyard και κάρτα με την ένδειξη “Volunteer”)
• ελαφρύ γεύμα
• ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια της εθελοντικής συμμετοχής στη διοργάνωση
Σε μια διοργάνωση τέτοιου μεγέθους, ο ρόλος των εθελοντών είναι καθοριστικός. Οι εθελοντές αποτελούν την «καρδιά» της διοργάνωσης, καθώς συμβάλλουν στη σύνδεση της οργανωτικής ομάδας με τους αθλητές, τις αποστολές και το κοινό.
Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ένταση και τον παλμό ενός διεθνούς αθλητικού γεγονότος, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα στον χώρο του αθλητισμού, να συμβάλουν ενεργά στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες συνεργασίας, υπευθυνότητας και ομαδικότητας.
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε εθελοντικές δράσεις. Αρκούν η διάθεση προσφοράς, το χαμόγελο και η επιθυμία να στηριχθεί μια διοργάνωση που προβάλλει τον Δήμο μας και την Ελλάδα διεθνώς.
Γίνετε κι εσείς μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας και ζήστε την εμπειρία από κοντά, συμμετέχοντας ως εθελοντές στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2026.
Η φόρμα εγγραφής για τους εθελοντές είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/BX75DLXXr1VkyiXx5
Πληροφορίες
Τμήμα Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού
22310 39050
e-mail: e.episkopou@lamia-city.gr
Γραφείο Εθελοντισμού
22313 51567 – 22313 51069
e-mail: ethelodismos@lamia-city.gr
