Ad image

Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

6 Σεπτεμβρίου 2023
Updated 2023/09/06 at 10:24 ΠΜ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι μεγάλη η χαρά που σας απευθύνομαι σήμερα, καθώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας την φιλοδοξία για την ανάπτυξη του δήμου μας. Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε μαζί μια πιο ενδιαφέρουσα, βιώσιμη και καινοτόμο κοινότητα.

Με το πάθος μας, την εμπειρία μας και τη δέσμευση μας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε για τον τόπο μας. Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα περιβάλλον που θα ενισχύει την αλληλεγγύη, την καινοτομία και την ανάπτυξη, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

, Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια και να συνδράμετε με τις ιδέες και την ενέργειά σας. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε και να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα στην πόλη μας για τις μελλοντικές γενιές.


1~Οι δρόμοι μας συναντιούνται σε αυτόν τον μαγικό τόπο, που φέρνει μαζί μας χρώματα, μουσική και παραδόσεις. Στηρίξτε μαζί μου αυτήν τη νέα προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη πιο φλογερό και δημιουργικό

2~Σε αυτόν τον τόπο βρίσκονται κρυμμένοι οι ήρωες, οι καλλιτέχνες και οι ηγέτες του μέλλοντος όπως του παρελθόντος. Ας συνεργαστούμε για να βοηθήσουμε αυτά τα ταλέντα να ανθίσουν και να φέρουν τον τόπο μας στο προσκήνιο της προόδου.

3~Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι ξεχωριστό κρύβεται σε κάθε γωνιά της περιοχής μας. Ας ανακαλύψουμε μαζί τα κρυμμένα μυστικά και ας τα μοιραστούμε με όλους, γιατί κάθε ιστορία αξίζει να ακουστεί.

, Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

4~Η περιοχή μας είναι σαν ένας παζλ με πολλά κομμάτια, και κάθε ένα είναι σημαντικό. Ελάτε να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας στο έργο και να δημιουργήσουμε μια εικόνα που θα μας γεμίζει υπερηφάνεια και ελπίδα.

5~Το χαμόγελο και η φιλοξενία είναι η σφραγίδα του τόπου μας. Ας τα διατηρήσουμε ζωντανά, δίνοντας αγάπη και ανθρωπιά σε όλους, και έτσι να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά.

6~Αγωνιζόμαστε για μια κοινότητα όπου η ισότητα είναι πραγματικότητα για όλους, προωθώντας προγράμματα που εξαλείφουν τις ανισότητες και δίνουν ίσες ευκαιρίες σε κάθε πολίτη.


Δεν υπάρχουν όρια για το τι μπορούμε να πετύχουμε όταν συνεργαζόμαστε. Είμαστε η ελπίδα του τόπου. Είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε.

Είμαστε εδώ για να εργαστούμε σκληρά και να κάνουμε τη διαφορά. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο τόπο για όλους. Είμαστε εδώ για να παντρέψουμε την εμπειρία με τη νεότερη γενιά και να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που είναι πιο δίκαιος, πιο βιώσιμος και πιο ισότιμος για όλους. Μπορούμε να συνεργαστούμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα έχουν ένα καθαρό και υγιές μέρος για να ζήσουν.

Η εμπειρία και η νεότερη γενιά είναι δυο δυνάμεις που μπορούν να συνδυαστούν για να κάνουν μεγάλη διαφορά στον κόσμο. Η εμπειρία μας δίνει τη γνώση και την κατανόηση για να βλέπουμε τα πράγματα από μια ευρύτερη σκοπιά, ενώ η νεότερη γενιά μας δίνει την ενέργεια και το πάθος για να κάνουμε την αλλαγή.

Η εμπειρία και η νεότερη γενιά δεν έχουν ηλικία. Μπορεί κανείς να είναι 50-60-70 ετών και να έχει νέες ιδέες, ενώ κάποιος 25 ετών μπορεί να έχει ωριμάσει τόσο πολύ που να μην μοιάζει με κάποιον της ηλικίας του. Αυτό που μετράει είναι η διάθεση για μάθηση και για αλλαγή.

~~Στην παράταξή μας,μια απο τις αποστολές μας είναι να είμαστε πάντα ο έμπιστος συνεργάτης που απευθύνονται οι πολίτες και άλλοι τοπικοί και διεθνείς οργανισμοί. Κατανοούμε πως όλοι αναζητούν απαράμιλλη επιχειρηματική και χρηματοοικονομική τεχνογνωσία για να τροφοδοτήσουν την επιτυχία τους.

Προσωπικά, οραματιζόμαστε τους εαυτούς μας ως γέφυρα που συνδέει ταλαντούχα άτομα και καινοτόμες εταιρείες, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η δέσμευσή μας είναι η καλλιέργεια εξαιρετικών σχέσεων και η ανάπτυξη αυτού του οράματος με ελληνικά τοπικά προϊόντα, τεχνολογίες και δράσεις που θα αποφέρουν ουσιαστική ανάπτυξη.

Κάθε ένα από τα στελέχη μας είναι αφοσιωμένο στην πραγματοποίηση αυτού και κάθε όραματος μας, διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο που μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας. Με αποφασιστικότητα και ενότητα, ξέρουμε πώς να προωθήσουμε την επιχειρηματική και χρηματοοικονομική ευημερία, ενισχύοντας την τοπική μας κοινότητα και διευρύνοντας την επιρροή μας στον κόσμο.

Είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μαζί. Ελάτε μαζι μας να το κάνουμε πραγματικότητα.

, Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

Αναγνωρίζω ότι το όραμα και οι ιδέες είναι απο τους σημαντικούς πυλώνες για την αλλαγή και την πρόοδο. Ωστόσο, το αλησμόνητο κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας είναι η συνοχή. Το πάθος και η δέσμευσή μας πρέπει να συνδυάζονται με την πρακτική δράση.

Είναι φυσικό να ονειρευόμαστε και να φανταζόμαστε μια καλύτερη κοινωνία, έναν πιο δίκαιο κόσμο. Αλλά ας μην λησμονούμε ποτέ ότι τα όνειρα μας παίρνουν σάρκα και οστά μόνο μέσα από την αποφασιστική προσπάθεια και την επίμονη δράση. Είναι η αποφασιστικότητα μας και το σθένος μας που μετατρέπουν τις ιδέες μας σε πραγματικότητα.

, Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

Ολόκληρη η μέρα μπορεί να αφιερωθεί στο να ονειρεύεσαι, αλλά εάν δεν προχωρήσεις προς τα εμπρός, αυτή η ομορφιά παραμένει ανεκπλήρωτη. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την αποτελεσματική δράση μπορούμε να δημιουργήσουμε τη μεταμόρφωση που προορίζεται να δει ο κόσμος.

Δεσμεύομαι να είμαι η φωνή που προάγει τη συνοχή μεταξύ ονείρων-οραμάτων-ιδεών και δράσης, με σκοπό να χτίσουμε μαζί μια κοινωνία που αντανακλά τις αξίες και τους στόχους μας.

Το όραμα είναι σημαντικό, αλλά αν δεν δράσεις δεν θα ισοδυναμεί με τίποτα…

Το μέλλον είναι εδώ. Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά. Υπάρχει ένα τεράστιο αίτημα μέσα μας για ΑΛΛΑΓΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΕΣΥ;

, Θάνος Στεργίου: “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά στο τεράστιο αίτημα για ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Λαμιέων”

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *