Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Βροχερός ο καιρός της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου 2023
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Ελλάδα Ειδήσεις > Βροχερός ο καιρός της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου 2023
Ελλάδα Ειδήσεις

Βροχερός ο καιρός της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου 2023

4 Δεκεμβρίου 2023
Updated 2023/12/04 at 10:42 ΠΜ
Share
SHARE

Πέφτει η θερμοκρασία
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες τοπικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της Θράκης θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα, Δευτέρα 4/12. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε πτώση κυρίως στα βόρεια και κεντρικά.

Ειδκότερα, για τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές σε Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου θα σημειωθούν τοπικές χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Θράκης και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια τμήματα του Έβρου. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

-Advertisment-

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 8 βαθμούς), 11 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 5 έως τους 13 βαθμούς στην Ήπειρο), 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, αλλά στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

ΠΗΓΗ:news.gr

TAGGED: 4 Δεκεμβρίου 2023, Βροχερός ο καιρός της Δευτέρας
melodia88 4 Δεκεμβρίου 2023
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ad imageAd image
Ad imageAd image
Ad imageAd image
- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η νέα προθεσμία
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση αιτήσεων έως 3 Μαΐου

29 Απριλίου 2026
ΕΦΚΑ και Λουκάρεως: Στον εισαγγελέα ο δράστης των επιθέσεων
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Στον εισαγγελέα ο 89χρονος για τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και δικαστήρια

29 Απριλίου 2026
Τελειώνει η προθεσμία για το επίδομα καυσίμων
Ελλάδα ΕιδήσειςΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Fuel Pass: Λήγει αύριο η προθεσμία για αιτήσεις

29 Απριλίου 2026
Λαμία: Σπουδαία συναυλία με τη Συμφωνία αρ. 41 του Μότσαρτ
Ελλάδα ΕιδήσειςΘέατροΜΟΥΣΙΚΗΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στη Λαμία με τη «Συμφωνία του Διός»

29 Απριλίου 2026

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?