Ad image

Ανοιχτός ο ΑΘΕ σε όλη τη Στερεά Ελλάδα

7 Σεπτεμβρίου 2023
Updated 2023/09/07 at 9:54 ΠΜ

Μετά το σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Daniel σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, ο αυτοκινητόδρομος Αθήνας – Θεσσαλονίκης στα όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη Μαγνησία και Λάρισα που είχε διακοπεί από το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο παραμένει μια σημαντική λεπτομέρεια ότι η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο κομμάτι από Κατερίνη προς Λαμία, διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Με μήνυμα του «112» το πρωί της Πέμπτης (09:39’) υπενθυμίζεται ωστόσο ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στο Νομό Μαγνησίας, που σημαίνει ότι όσοι έχετε προορισμό τη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα, δε θα μπορέσετε να ταξιδέψετε.

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι παραμένει κλειστός ο Ε65 από το 31,9 χλμ (Ξυνιάδα) έως 47,5 χλμ, όπως βέβαια και ο παλιός δρόμος Λαμίας – Λάρισας και Λαμίας – Καρδίτσας στην ευθεία του Δρούγου.

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *