Σε άρση των προσωρινών αποκλεισμών προχώρησαν οι αγρότες, επιτρέποντας πλέον την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας. Οι δρόμοι άνοιξαν, με τα τρακτέρ να παραμένουν στην άκρη του οδοστρώματος τόσο στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Παρά το άνοιγμα των δρόμων, οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται, με τους εκπροσώπους των αγροτών να δηλώνουν πως βρίσκονται σε επαγρύπνηση και έτοιμοι να κλιμακώσουν τις δράσεις τους, εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις στα αιτήματά τους.
Η Τροχαία παραμένει σε επιφυλακή, ενώ συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, καθώς σε ορισμένα σημεία εξακολουθούν να υπάρχουν αγροτικά μηχανήματα σε παράπλευρους χώρους.

