Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Το κάδρο των υπόπτων ξεκαθαρίζει
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Τοπικές Ειδήσεις > Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Το κάδρο των υπόπτων ξεκαθαρίζει
Τοπικές Ειδήσεις

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Το κάδρο των υπόπτων ξεκαθαρίζει

17 Οκτωβρίου 2024
Updated 2024/10/17 at 10:16 ΠΜ
Share
SHARE

Το κάδρο των υπόπτων ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά και οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε άτομα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης, που μπαινοέβγαιναν στο σπίτι της.

Οι Αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν ποιο ήταν κίνητρο του δράστη κι αν κάποιος είχε στοχοποιήσει την 84χρονη, καθώς το παζλ της υπόθεσης είναι μπερδεμένο και απουσιάζουν πολλά κομμάτια μέχρι να ολοκληρωθεί.

-Advertisment-

Τι εξετάζει η αστυνομία;

Η αστυνομία εξετάζει αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικογενειακές διαφορές και οι πιέσεις που δέχονταν από συγκεκριμένα συγγενικά άτομα για να τους συμπεριλάβει στη διαθήκη της ή αν κάποιος είχε στοχοποιήσει την 84χρονη για οικονομικούς λόγους.

Το κίνητρο της ληστείας δεν έχει αποκλειστεί, καθώς το σκηνικό του εγκλήματος παρουσιάζει αντιφάσεις: αν και βρέθηκε το πορτοφόλι του θύματος, είχε κλαπεί το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και -σύμφωνα με συγγενή της- η 84χρονη πάντα είχε ένα σεβαστό χρηματικό πόσο στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης.

Ωστόσο -σύμφωνα με αστυνομικές πήγες- δεν αποκλείεται κάποιος από το οικείο περιβάλλον της 84χρονης, κάποιος γείτονας ή κάποιο φιλικό πρόσωπο που μπαινοέβγαινε στο σπίτι για μερεμέτια να γνώριζε ότι η γυναίκα είχε φυλαγμένα χρήματα και να πήγε στοχευμένα.

-Advertisment-

Η αστυνομία έχει «χτενίσει» την γειτονιά και τους γύρω δρόμους προσπαθώντας να καταγράψει την πορεία που ακολούθησε ο δράστης.

Μέχρι στιγμής στην αστυνομία έχουν καταθέσει οι συγγενείς της 84χρονης, γείτονες και φίλοι που την επισκέπτονταν καθημερινά, καθώς και συγκεκριμένα άτομα που την βοηθούσαν με τις δουλειές του σπιτιού και με μερεμέτια, με τον κλοιό να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον δράστη.

Το κομπόδεμα της 84χρονης το κίνητρο της δολοφονίας;

Οι Αρχές στη συγκεκριμένη φάση των ερευνών που κάνουν εξετάζουν ως υπόπτους και πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον της ηλικιωμένης.

Όπως αναφέρει η ρεπόρτερ του Live News Ευφροσύνη Κυριαζή, «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης ενδέχεται να είναι το κομπόδεμα που φέρεται να είχε η 84χρονη μέσα στο σπίτι της κι όχι τα περιουσιακά της στοιχεία, όπως είχε εξεταστεί ως κίνητρο της δολοφονίας στην αρχή της εν λόγω υπόθεσης.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας στην εκπομπή Live News ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας επικεντρώνονται στις κάμερες και στα τηλέφωνα.

Τι αναφέρει βοηθός της 84χρονης

Το Live News κατέγραψε την μαρτυρία ενός ανθρώπου που πήγαινε και βοηθούσε την 84χρονη και ο ίδιος έχει κληθεί από τις Αρχές να δώσει κατάθεση, κι ανέφερε:

«Κρίμα, πολύ κρίμα, είπα αυτά που γνώριζα, τα είπα στην Ασφάλεια, στην αστυνομία, δεν φοβάμαι τίποτα. Μία ώρα καθόμασταν μαζί, κουβεντιάζαμε. Ήταν μία κυρία ωραία, είχαμε μια καλή γειτονιά εκεί, τώρα πώς και τι, δεν ξέρω. Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν».

​ΕΙΔΗΣΕΙΣ – LAMIAthema.gr

Read More

17 Οκτωβρίου 2024
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ
Ad imageAd image
GROUP CENTER HELLAS
Ad imageAd image
- Advertisement -
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ GROUP
Ad imageAd image
Ad imageAd image

You Might Also Like

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα – Μήνυμα 112 για επικίνδυνους καπνούς

12 Ιουλίου 2025

Περιφέρεια Στερεάς: Χρηματοδοτήσεις 812.500 € για την υλοποίηση έργων στον Δήμο Λεβαδέων

12 Ιουλίου 2025

8 συλλήψεις στη Στερεά – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά δισκία

12 Ιουλίου 2025

Δήμος Λεβαδέων: Τοποθετούνται κάδοι ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων και κάδοι ανακύκλωσης καπακιών

11 Ιουλίου 2025

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?