Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων – Επτά φορείς στη Λαμια έστειλαν το μήνυμα για την εξάλειψη των κοινωνικών διακρίσεων (φωτο)
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Σημαντικές > Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων – Επτά φορείς στη Λαμια έστειλαν το μήνυμα για την εξάλειψη των κοινωνικών διακρίσεων (φωτο)
ΣημαντικέςΤοπικές Ειδήσεις

Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων – Επτά φορείς στη Λαμια έστειλαν το μήνυμα για την εξάλειψη των κοινωνικών διακρίσεων (φωτο)

4 Μαρτίου 2024
Updated 2024/03/04 at 9:36 ΜΜ
Share
SHARE

Επτά φορείς βρέθηκαν σήμερα 4/3/24 στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λαμίας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μηδενικής Ανοχής ενώνοντας τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για το δικαίωμα της αξιοπρεπούς ζωής κάθε ανθρώπου ενάντια στις φυλετικές, έμφυλες και κοινωνικές διακρίσεις.

Το οικοτροφείο Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Αγία Ερμιόνη» της ΑΜΚΕ Αποστολή σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και τους φορείς ΕΠΑΨΥ (Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας), ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος), Κοι.Σ.Π.Ε. «ΑΝΕΜΩΝΗ» (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΝΕΜΩΝΗ»), ΠΕΨΥκΚΑ (Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής), ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων, εναντιωνόμαστε κατά του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης.

-Advertisment-

Οι δράσεις από τους φορείς απευθυνόταν σε ενήλικες και παιδιά και περιλάμβαναν ενημέρωση των πολιτών και βιωματικά αλλά και δημιουργικά εργαστήρια.

H 1η Μαρτίου έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ ως Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων και αποσκοπεί στην κατάργηση των διατάξεων εκείνων στις νομοθεσίες των κρατών – μελών που εισάγουν διακρίσεις και παράλληλα τις καλεί να προβούν σε θετικές αλλαγές που θα διασφαλίσουν την ισότητα, την ένταξη και την προστασία των πολιτών τους.

«Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο λόγω των νόμων και των πρακτικών που εισάγουν διακρίσεις», δηλώνει ο Μισέλ Σιντιμπέ, εκτελεστικός διευθυντής του UNAIDS, του οργανισμού του ΟΗΕ, που είναι υπεύθυνος σε παγκόσμιο επίπεδο για την μάστιγα του AIDS.

«Οι νόμοι πρέπει να προστατεύουν, να μην προκαλούν βλάβη. Όλες οι χώρες πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τους νόμους και τις πολιτικές τους για να εξασφαλίσουν ισότητα και προστασία για όλους τους ανθρώπους, χωρίς εξαίρεση» συμπληρώνει στο μήνυμά του ο κ. Σιντιμπέ.

-Advertisment-

Το UNAIDS υπενθυμίζει, επί τη ευκαιρία της σημερινής Ημέρας Μηδενικών Διακρίσεων, ότι η αξιοπρέπεια και η αξία κάθε ατόμου κατοχυρώνεται από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και ζητεί τη λήψη μέτρων για τη μεταβολή των νόμων και πρακτικών που εισάγουν διακρίσεις και αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στην πρόσβαση των ατόμων στις υπηρεσίες υγείας και άλλες υπηρεσίες.

 

TAGGED: Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων, Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων - Επτά φορείς στη Λαμια έστειλαν το μήνυμα για την εξάλειψη των κοινωνικών διακρίσεων
melodia88 4 Μαρτίου 2024
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ
Ad imageAd image
GROUP CENTER HELLAS
Ad imageAd image
- Advertisement -
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ GROUP
Ad imageAd image
Ad imageAd image

You Might Also Like

Σύλληψη 55χρονου μελισσοκόμου για την φωτιά στην Αλύκη Βοιωτίας

6 Ιουλίου 2025
Τοπικές Ειδήσεις

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Παρουσίαση του προγράμματος «ΕΥΤΟΠΙΑ»

6 Ιουλίου 2025

Καιρός: 42άρια από σήμερα Κυριακή – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

6 Ιουλίου 2025

Λαμία: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για τον μεθυσμένο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε δικυκλιστή

5 Ιουλίου 2025

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?