Producers

Contact

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Reading: Ο Χρυσόστομος Καρέλλης υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας – «Επιχειρηματικότητα μπροστά»
Share
Melodia 88FM
Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ
    • Το Προφίλ μας
    • Παραγωγοί
    • Πρόγραμμα
    • Διαφήμιση
    • Διαφημιζόμενοι
    • Επικοινωνία
  • MELODIA LIVE
    • Άκουσε LIVE
    • Studio LIVE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Τοπικές Ειδήσεις
    • Ελλάδα Ειδήσεις
    • Σημαντικές
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Μουσικά Νέα
    • Θέατρο
    • Cinema/TV
    • Βιβλίο
  • MAGAZINE
    • Ταξίδι
    • Ευ Ζην
    • Επιστήμη
    • Auto – Moto
    • Συνταγές & Άλλα
    • Εδώ Γελάμε
Follow US
Melodia 88FM > Τοπικές Ειδήσεις > Ο Χρυσόστομος Καρέλλης υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας – «Επιχειρηματικότητα μπροστά»
Τοπικές Ειδήσεις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας – «Επιχειρηματικότητα μπροστά»

20 Σεπτεμβρίου 2024
Updated 2024/09/20 at 9:11 ΜΜ
Share
SHARE

O Χρυσόστομος Καρέλλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με τον συνδυασμό «Επιχειρηματικότητα μπροστά»

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

-Advertisment-

Συγκροτήσαμε μια ομάδα επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας της Φθιώτιδας, με μοναδικό κριτήριο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Κοινή μας φιλοδοξία να κερδίσουμε όσα ο τόπος μας αξίζει και να καλύψουμε τις χαμένες ευκαιρίες.

Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει στην επαγγελματική μας ζωή και θέλουμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το καλό όλων όσων έχουν επενδύσει τις ελπίδες τους στην περιοχή μας.

Δεν έχουμε εξαρτήσεις ούτε δεσμεύσεις πέρα από την υποχρέωση να ανταποδώσουμε στη γη που μας γέννησε και μας φιλοξενεί όσα απλόχερα μας προσέφερε.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ

-Advertisment-

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον γυρίζουμε την πλάτη σε όσα μας κούρασαν ή και μας απογοήτευσαν. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που βασίζονται σε μελετημένους στόχους που υλοποιούνται μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, όπως μας έχει μάθει η επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Ενδυνάμωση Αγροδιατροφικών προϊόντων. Κατάρτιση πλάνου δυνατότητας ένταξης νέων τοπικών αγροτικών προϊόντων (φυτικών ή ζωικών) σε προδιαγραφές ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) καθώς και υλοποίηση σχετικού πλάνου προβολής τους. Με απλά λόγια η προώθηση της εξωστρέφειας των προιόντων αυτών με συνέπεια την αναγνωρισιμότητα τους και την αύξηση των πωλήσεων.
Αναγνωρισιμότητα επιχειρήσεων σε Διεθτοπικών επιχειρήσεων. Εντατικοποίηση συμμετοχών τοπικών εκθέσεις αλλά και εκθέσεις εσωτερικού που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα των τοπικών επιχειρήσεων.
Συνεχής και Διαδραστική επαφή με τις επιχειρήσεις. O ρόλος του Επιμελητηρίου δεν είναι μόνο να αντιμετωπίζει τα θεσμικά προβλήματα των Εμπορικών, Βιοτεχνικών αλλά και Βιομηχανικών επιχειρήσεων της περιοχής ευθύνης του, αλλά κυρίως να αλληλεπιδρά με τις επιχειρήσεις ακούγοντας τις ανάγκες τους και δίνοντας λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν
Τακτικές συναντήσεις με όλους τους κλάδους του εμπορίου και της βιομηχανίας ενώ θα θεσπίσουμε ετήσιο Συνέδριο (forum) για τα τρέχοντα θέματα επιχειρηματικότητας του Νομού. Εξαμηνιαίες συναντήσεις με τις επιχειρήσεις του Νομού, σε τοπικά συμβούλια που θα γίνονται σε κάθε Δήμο. Γιατί η γνώμη σας μετράει και όλοι θα κριθούμε για αυτά που αναγγέλλουμε και κυρίως για αυτά που θα κάνουμε.
Με βάση την αξιοποίηση του νέου οδικού άξονα Ε65, προγραμματίζουμε διμερείς συναντήσεις & επιχειρηματικές αποστολές με όμορα ΕΒΕ, για συνέργειες μεταξύ των επιχειρήσεων / μελών. Αποτέλεσμα: Αμοιβαία οφέλη για τις τοπικές Κεντρικής Ελλάδας. Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας για τις τοπικές Κεντρικής Ελλάδας. επιχειρήσεις της επιχειρήσεις της
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας που οραματιζόμαστε θα είναι ο προσωπικός συνεργάτης κάθε μέλους του. Θα εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του, τις παροχές, την τεχνογνωσία και  το επίπεδο εξυπηρέτησης, εξοικονομώντας  χρόνο και χρήμα για κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματία. Θα διεκδικεί πόρους χρηματοδοτικής ενίσχυσης και θα συμμετέχει στο σχεδιασμό και τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για τις τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική αγορά.
H εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή μας πρέπει να ενισχυθεί. Οι επιχειρήσεις της μεταποίησης πρέπει να γίνουν πιο γνωστές και ταυτόχρονα πρέπει να αυξηθεί η τουριστική κίνηση στην περιοχή μας.
Η ανάπτυξη του θεματικού  τουρισμού είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Το πολιτιστικό μας απόθεμα είναι τεράστιο και ανεκμετάλλευτο. Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Φθιώτιδας, την Περιφέρεια, τους Δήμους και τις τοπικές Ενώσεις Τουριστικών Επαγγελματιών από το χώρο των καταλυμάτων και της εστίασης, αλλά και άλλους φορείς θέλουμε να αναπτύξουμε όλες τις μορφές τουρισμού όπως αξίζει στον τόπο μας.
Κατάρτιση αναγνωρίσιμου σήματος καταγωγής για επιχειρήσεις του Νομού. Προβολή του σήματος αυτού μέσω εκστρατειών των θεματικών αξόνων που καλύπτουν όλους τους τομείς του ΕΒΕ. Αποτέλεσμα: Ανάδειξη τοπικών προϊόντων, βελτίωση ισοζυγίου συναλλαγών. Δημιουργούμε σήμα καταγωγής για επιχειρήσεις του Νομού (#MyFthiotida). Προβολή του σήματος αυτού μέσω εκστρατειών των θεματικών αξόνων που καλύπτουν όλους τους τομείς του ΕΒΕ.
Ενίσχυση των επενδύσεων και κίνητρα μέσω διεκδίκησης εργαλείων για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων.

Χρυσόστομος Καρέλλης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

​ΕΙΔΗΣΕΙΣ – LAMIAthema.gr

Read More

20 Σεπτεμβρίου 2024
Share this Article
Facebook TwitterEmail Print
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ
Ad imageAd image
GROUP CENTER HELLAS
Ad imageAd image
- Advertisement -
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ GROUP
Ad imageAd image
Ad imageAd image

You Might Also Like

21 Σεπτεμβρίου ο 8ος «Ξενοδάμειος» δρόμος Αντίκυρας 2025!

15 Ιουλίου 2025

Λαμία: Συνάντηση Σκρέκα και Κονταδάκη με Παπαϊωάννου και Σπανό

15 Ιουλίου 2025
Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Βουλευτή Τρικάλων & Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ .Κώστα Σκρέκα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

15 Ιουλίου 2025

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του οδικού έργου Λαμία – Καρπενήσι

15 Ιουλίου 2025

©2025 Ράδιο Μελωδία 88FM. All rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελιδας 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?