Ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου Βούλγαρου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι παραδόθηκε στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό Έλληνα, ηλικίας κάτω των 25 ετών, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές και εργαζόταν ως «προστασία» σε καταστήματα της περιοχής. Η επίθεση φέρεται να ήταν πράξη αντεκδίκησης, καθώς περίπου 15 ημέρες πριν ο 37χρονος είχε ξυλοκοπήσει τον δράστη και άλλους συνεργάτες του.
Το έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 20 Οκτωβρίου 2025, έξω από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι. Ο 37χρονος, που βρισκόταν στο κλαμπ με μια γυναίκα, βγήκε για να μιλήσει στο τηλέφωνο και εκεί δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος του κατάφερε μαχαιριά στην κοιλιά. Το θύμα επέστρεψε αιμόφυρτο στο κλαμπ ζητώντας βοήθεια, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.
Οι αστυνομικές αρχές είχαν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίες βοήθησαν στην ταυτοποίηση του δράστη και την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Το θύμα είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για σοβαρά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στη Λάρισα. Φέρεται να ανήκε σε συμμορία εκβιαστών στην περιοχή.
Η υπόθεση αναδεικνύει τις εντάσεις και τις βεντέτες στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης, όπου προσωπικές διαφορές συχνά οδηγούν σε βίαιες συγκρούσεις.

